Kurzy ATAC

Knäckebrot špaldový

Kategorie: Obiloviny lepkové / Pečivo

Knäckebrot špaldový

Nutriční hodnoty (15 g):

Energie kcal

52 kcal

Energie kJ

215 kJ

Bílkoviny

1.4 g

Sacharidy

9 g

Tuky

0.2 g

Vláknina

3 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (1.4 g) Sacharidy (9 g) Tuky (0.2 g) Vláknina (3 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.4 %) Sacharidy (73.4 %) Tuky (3.5 %) Vláknina (11.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.