Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Knäckebrot s máslem a šunkou

Knäckebrot s máslem a šunkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Na plátek knäckebrotu namažeme máslo.
2
Obložíme plátkem šunky.
3
Ozdobíme rajčetem a natí petržele.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

150
kcal

627
kJ

Makroživiny

03581013 4.77 g10.58 g9.05 g3.44 g B S T Vl
Bílkoviny:4.77 g
Sacharidy:10.58 g
Tuky:9.05 g
Vláknina:3.44 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
2.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.5
kcal

cholesterol
36.45
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (4.77 g) Sacharidy (10.58 g) Tuky (9.05 g) Vláknina (3.44 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.1 %) Sacharidy (29 %) Tuky (53.4 %) Vláknina (4.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.