Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Knäckebrot s máslem a šunkou

Knäckebrot s máslem a šunkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Na plátek knäckebrotu namažeme máslo.
2
Obložíme plátkem šunky.
3
Ozdobíme rajčetem a natí petržele.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

150
kcal

627
kJ

Makroživiny

03581013 4.77 g10.58 g9.05 g3.44 g B S T Vl
Bílkoviny:4.77 g
Sacharidy:10.58 g
Tuky:9.05 g
Vláknina:3.44 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
2.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.5
kcal

cholesterol
36.45
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (4.77 g) Sacharidy (10.58 g) Tuky (9.05 g) Vláknina (3.44 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.1 %) Sacharidy (29 %) Tuky (53.4 %) Vláknina (4.5 %)