Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Klíčené mungo

Klíčené mungo

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Fazole mungo namočíme na 6-8 hodin do vody.
2
Poté je scedíme, propláchneme a vložíme do většího sítka.
3
Zakryjeme plátýnkem nebo bavlněnou utěrkou.
4
Necháme ve tmě klíčit 2-3 dny.
5
V průběhu klíčení fazole alespoň dvakrát denně promýváme vodou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

196
kcal

820
kJ

Makroživiny

0815233038 11.9 g31.3 g0.8 g8 g B S T Vl
Bílkoviny:11.9 g
Sacharidy:31.3 g
Tuky:0.8 g
Vláknina:8 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
7.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.9 g) Sacharidy (31.3 g) Tuky (0.8 g) Vláknina (8 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.4 %) Sacharidy (64.2 %) Tuky (3.5 %) Vláknina (7.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.