Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kefír z tibetské houby

Kefír z tibetské houby

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Tibetskou houbu vložíme do nádoby a zalijeme mlékem.
2
Necháme je alespoň 24 hodin „zrát“ v pokojové teplotě.
3
Hustý kefírový nápoj promícháme lžící a přecedíme jej přes sítko.
4
Kefír je vhodné skladovat v lednici.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

163
kcal

684
kJ

Makroživiny

048121620 10.5 g16.5 g6.1 g0.25 g B S T Vl
Bílkoviny:10.5 g
Sacharidy:16.5 g
Tuky:6.1 g
Vláknina:0.25 g

Glykémie

index
20
kcal

nálož
3.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.38
kcal

cholesterol
27.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.5 g) Sacharidy (16.5 g) Tuky (6.1 g) Vláknina (0.25 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (26.1 %) Sacharidy (41 %) Tuky (32.6 %) Vláknina (0.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.