Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jehněčí polévka s nudlemi

Jehněčí polévka s nudlemi

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
V hrnci rozpustíme sádlo a orestujeme na kousky nakrájené jehněčí maso.
2
Poté přidáme vodu, sůl a pepř a vaříme na mírném plameni pod poklicí přibližně 60 minut.
3
Poté do polévky vložíme čínské zelí, petržel a nudle a vaříme dalších 15 minut.
4
Polévku dozdobíme nasekanou petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

219
kcal

916
kJ

Makroživiny

036101316 12.91 g13.7 g12.05 g2 g B S T Vl
Bílkoviny:12.91 g
Sacharidy:13.7 g
Tuky:12.05 g
Vláknina:2 g

Glykémie

index
17
kcal

nálož
2.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.1
kcal

cholesterol
34
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (12.91 g) Sacharidy (13.7 g) Tuky (12.05 g) Vláknina (2 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.1 %) Sacharidy (25.6 %) Tuky (48.5 %) Vláknina (1.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.