Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hokaido krém

Hokaido krém

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Dýni hokaido rozkrojíme a vydlabeme pecky.
2
Zbytek dýně nakrájíme na menší kostičky.
3
Přibližně 20 minut vaříme v malém množství nesolené vody.
4
Uvařenou směs rozmixujeme na kaši.
5
Ochutíme miso pastou.
6
Polévku ozdobíme dýňovými semínky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

125
kcal

524
kJ

Makroživiny

048111519 5.05 g16.19 g3.13 g6.06 g B S T Vl
Bílkoviny:5.05 g
Sacharidy:16.19 g
Tuky:3.13 g
Vláknina:6.06 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
4.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.72
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (5.05 g) Sacharidy (16.19 g) Tuky (3.13 g) Vláknina (6.06 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (16.4 %) Sacharidy (52.4 %) Tuky (21.8 %) Vláknina (9.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.