Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Grilovaná chobotnice

Grilovaná chobotnice

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A14 - Měkkýši

Postup přípravy:

1
Chobotnici omyjeme, zbavíme hlavy, naklepeme a dáme vařit do tlakového hrnce společně se solí, na čtvrtky nakrájeným citrónem a tymiánem po dobu cca 1 hodiny.
2
Uvařenou chobotnici necháme oschnout a poté ji několik minut grilujeme z obou stran dozlatova.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

236
kcal

987
kJ

Makroživiny

0612172329 24.52 g7.18 g11.76 g1.58 g B S T Vl
Bílkoviny:24.52 g
Sacharidy:7.18 g
Tuky:11.76 g
Vláknina:1.58 g

Glykémie

index
12
kcal

nálož
0.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.3
kcal

cholesterol
255
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (24.52 g) Sacharidy (7.18 g) Tuky (11.76 g) Vláknina (1.58 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (42.4 %) Sacharidy (12.4 %) Tuky (43.8 %) Vláknina (1.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.