Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Grepové osvěžení

Grepové osvěžení

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Jablko zbavíme jadřince a nakrájíme jej na malé kousky.
2
Grep oloupeme a odšťavníme.
3
Jablko se šťávou vložíme do mixovací nádoby.
4
Přidáme vymačkanou limetku, pár kostek ledu a několik lístků máty.
5
Důkladně vše rozmixujeme.
6
Podáváme s ledem a ozdobené snítkou máty.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

175
kcal

733
kJ

Makroživiny

0918263544 2.32 g36.7 g0.92 g5.4 g B S T Vl
Bílkoviny:2.32 g
Sacharidy:36.7 g
Tuky:0.92 g
Vláknina:5.4 g

Glykémie

index
42
kcal

nálož
15.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.32 g) Sacharidy (36.7 g) Tuky (0.92 g) Vláknina (5.4 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (5.3 %) Sacharidy (84.2 %) Tuky (4.5 %) Vláknina (6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.