Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Fresh z mrkve a červené řepy

Fresh z mrkve a červené řepy

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Zeleninu důkladně očistíme a omyjeme.
2
Mrkev i červenou řepu odšťavníme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

79
kcal

332
kJ

Makroživiny

048111519 2.2 g16 g0.4 g1.5 g B S T Vl
Bílkoviny:2.2 g
Sacharidy:16 g
Tuky:0.4 g
Vláknina:1.5 g

Glykémie

index
48
kcal

nálož
7.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.3
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.2 g) Sacharidy (16 g) Tuky (0.4 g) Vláknina (1.5 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.1 %) Sacharidy (80.9 %) Tuky (4.4 %) Vláknina (3.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.