Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Dýňový krém s červenou řepou

Dýňový krém s červenou řepou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Dýni i cuketu omyjeme a nastrouháme.
2
Obě suroviny 5 minut povaříme v malém množství vody.
3
Poté důkladně rozmixujeme na kaši.
4
Ve finále ochutíme sójovou omáčkou.
5
Polévku ozdobíme nastrouhanou červenou řepou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

68
kcal

284
kJ

Makroživiny

03681114 2.67 g11.32 g0.37 g4.29 g B S T Vl
Bílkoviny:2.67 g
Sacharidy:11.32 g
Tuky:0.37 g
Vláknina:4.29 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
4.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.71
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.67 g) Sacharidy (11.32 g) Tuky (0.37 g) Vláknina (4.29 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.9 %) Sacharidy (67.2 %) Tuky (4.7 %) Vláknina (12.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.