Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Ciabatta s krůtí šunkou

Ciabatta s krůtí šunkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Ciabattu rozkrojíme na půl.
2
Namažeme máslem.
3
Obložíme salátem, rajčaty a šunkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

436
kcal

1822
kJ

Makroživiny

01224354759 15.97 g49.02 g18.21 g5.82 g B S T Vl
Bílkoviny:15.97 g
Sacharidy:49.02 g
Tuky:18.21 g
Vláknina:5.82 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
19.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.8
kcal

cholesterol
78.25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.97 g) Sacharidy (49.02 g) Tuky (18.21 g) Vláknina (5.82 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (14.9 %) Sacharidy (45.8 %) Tuky (36.6 %) Vláknina (2.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.