Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Chléb s cottage a jarní cibulkou

Chléb s cottage a jarní cibulkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Na plátek chleba namažeme cottage.
2
Posypeme nadrobno nakrájenou cibulkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

165
kcal

689
kJ

Makroživiny

0511162227 8.1 g22.15 g3.81 g4.65 g B S T Vl
Bílkoviny:8.1 g
Sacharidy:22.15 g
Tuky:3.81 g
Vláknina:4.65 g

Glykémie

index
48
kcal

nálož
10.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.54
kcal

cholesterol
29.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8.1 g) Sacharidy (22.15 g) Tuky (3.81 g) Vláknina (4.65 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (19.9 %) Sacharidy (54.5 %) Tuky (20.2 %) Vláknina (5.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.