Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Celozrnné těstoviny se zapečenými rajčaty a sýrem

Celozrnné těstoviny se zapečenými rajčaty a sýrem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Rozehřejeme troubu na 180 °C.
2
Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
3
Rajčata umyjeme, nakrájíme a vložíme do zapékací mísy.
4
Posypeme sýrem, zalijeme smetanou a pečeme 7-10minut.
5
Těstoviny vložíme na talíř a přidáme zapečená rajčata.
6
Zakápneme olejem a zdobíme tymiánem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

617
kcal

2582
kJ

Makroživiny

01631476278 20.19 g65.19 g28.55 g9.3 g B S T Vl
Bílkoviny:20.19 g
Sacharidy:65.19 g
Tuky:28.55 g
Vláknina:9.3 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
24.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.93
kcal

cholesterol
28.8
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (20.19 g) Sacharidy (65.19 g) Tuky (28.55 g) Vláknina (9.3 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.3 %) Sacharidy (43.1 %) Tuky (40.6 %) Vláknina (3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.