Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Bramborová polévka se zakysanou smetanou

Bramborová polévka se zakysanou smetanou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Nakrájené brambory uvaříme ve vodě do měkka s nakrájeným koprem a špetkou kmínu.
2
Poté přimícháme zakysanou smetanu a odstavíme.
3
Mezitím ve vlažné vodě rozmícháme miso pastu se sójovou omáčkou.
4
Směs vmícháme do vlažné polévky.
5
Před konzumací necháme polévku pár minut odstát.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

191
kcal

800
kJ

Makroživiny

0611172228 6.24 g23.7 g7.29 g2.98 g B S T Vl
Bílkoviny:6.24 g
Sacharidy:23.7 g
Tuky:7.29 g
Vláknina:2.98 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
8.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.55
kcal

cholesterol
21.6
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.24 g) Sacharidy (23.7 g) Tuky (7.29 g) Vláknina (2.98 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.3 %) Sacharidy (50.4 %) Tuky (33.3 %) Vláknina (3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.