Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Avokádové košíčky s restovaným hlemýžděm

Avokádové košíčky s restovaným hlemýžděm

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A14 - Měkkýši, A10 - Hořčice

Postup přípravy:

1
Hlemýždě bez ulity vaříme v mírně solené vodě přibližně 60 minut.
2
Poté jej na pánvi s olejem krátce orestujeme ze všech stran.
3
Avokádo oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
4
Mezi plátky avokáda vložíme restovaného hlemýždě.
5
Horní část košíčku namažeme hořčicí a ozdobíme kokosovými plátky.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

164
kcal

686
kJ

Makroživiny

036101316 7.08 g2.01 g13.55 g2.83 g B S T Vl
Bílkoviny:7.08 g
Sacharidy:2.01 g
Tuky:13.55 g
Vláknina:2.83 g

Glykémie

index
16
kcal

nálož
0.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.38
kcal

cholesterol
51
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7.08 g) Sacharidy (2.01 g) Tuky (13.55 g) Vláknina (2.83 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.9 %) Sacharidy (5.1 %) Tuky (73.6 %) Vláknina (3.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.