Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Amarantový mls s ostružinami

Amarantový mls s ostružinami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Amarant vaříme v nesolené vodě 12 minut.
2
Scedíme a propláchneme pod tekoucí vodou.
3
Ozdobíme čerstvými ostružinami.
4
Podáváme se strouhanou čokoládou a kysanou smetanou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

427
kcal

1789
kJ

Makroživiny

01631476278 12.86 g65.38 g10.85 g8.45 g B S T Vl
Bílkoviny:12.86 g
Sacharidy:65.38 g
Tuky:10.85 g
Vláknina:8.45 g

Glykémie

index
38
kcal

nálož
24.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.13
kcal

cholesterol
4.05
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (12.86 g) Sacharidy (65.38 g) Tuky (10.85 g) Vláknina (8.45 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.2 %) Sacharidy (61.9 %) Tuky (22.1 %) Vláknina (3.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.