Kurzy ATAC

Poradna

Vybrané dotazy z on-line poradny, která je nedílnou součástí námi pořádaných kurzů.

Dobrý den,
v diskuzi jsem se dočetla, že se tempeh před konzumací musí tepelně upravit? Mohu se zeptat proč? Nikdy jsem o tom neslyšela. I ve spoustě ,,bio a zdravých restaurací" jsem se setkala s tím, že tempeh byl jen tak položený jako obloha na chlebu,
děkuji.

Tepelná úprava tempehu před konzumací se doporučuje u jeho NATURAL verze. Důvodem jsou aktivní fermentační plísně, které mohou u citlivých jedinců způsobit trávicí potíže, případně zatížit imunitní systém.

Témata:  Bio   Tempeh 

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Jak naše kurzy hodnotí
absolventi.

Na dotazy odpovídá

Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzů

Více o Martinu Jelínkovi