Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Poradna

Vybrané dotazy z on-line poradny, která je nedílnou součástí námi pořádaných kurzů.

Chtěla bych se zeptat na úpravu vajec "volské oko" - vzniká při ní také oxidovaný cholesterol a jak je to se stravitelností?
Předem děkuji za odpověď.

Pokud bude žloutek po úpravě v měkkém stavu, struktura cholesterolu zůstane bez větších změn. Záleží tedy na způsobu přípravy ve smyslu použité teploty a délky jejímu vystavení.

Témata:  Hubnutí   Cholesterol 

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Jak naše kurzy hodnotí
absolventi.

Na dotazy odpovídá

Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzů

Výživový poradce, autor sedmi úspěšných knih. Zakladatel vzdělávací společnosti ATAC pořádající kurzy, které spojují moudra východních filozofií s poznatky moderní vědy. Jeho cílem je předávat celostní poznání v oblasti výživy a zdraví všem skupinám populace. Vede kurzy výživového poradenství on-line, podílel se na pořadu České televize Pod pokličkou, je autorem výukového systému ZOF.

Více o Martinu Jelínkovi