Pavla Vičarová
Na nádorová onemocnění umírá každoročně přes 30 % populace. Globální prognózy odhadují, že do roku 2030 se toto číslo může vyšplhat až k padesáti procentům. Vznik zhoubných onemocnění je v dnešní době velmi dobře prozkoumán – víme, které faktory a za jakých podmínek způsobují zhoubné mutace buněk. Víme dokonce, do jaké míry je za toto všechno odpovědný i způsob našeho stravování. To, co už ale respektujeme podstatně méně, jsou dobře dostupné možnosti, jak a co ve stravě změnit.
Na celodenním školení se přesně toto naučíte.
Po uhrazení kurzovného Vám zašleme unikátní heslo pro vstup do studentské sekce (přihlašovací formulář je umístěn na webu vpravo nahoře). Zde budete mít k dispozici veškeré studijní materiály: sérii výukových MP3 nahrávek a skripta ve formátu PDF ke stažení. Ke kurzu se můžete kdykoliv vrátit.
UPOZORNĚNÍ: Knihu „Výživa při zhoubných onemocněních“ obdržíte v rámci kurzu zdarma, neobjednávejte ji samostatně.
Typ kurzu:
On-line kurz
Lektor:
Trvání:
5 hodin
Termín:
Nejpozději následující pracovní den po připsání kurzovného na náš účet.
Našimi kurzy prošla řada studentů z celého světa. Přečtěte si ohlasy některých z nich.
Pavla Vičarová
Po narození syna jsem se začala více zajímat o zdravý životní styl, především o výživu dětí. Dostala jsem doporučení na kurzy ATAC, zaujala mě možnost on-line studia. Absolvovala jsem kurz...
Radka Hazuchová
Profesně se výživě věnuji více jak dvacet let. Jsem výživový poradce a kuchařka přirozené stravy. Osobně nepropaguji žádný výživový směr, vždy by mělo jít o životní rovnováhu každého jedince ve...
Božena Kratzerová
Věřím, že se v životě nic neděje náhodou. Byla jsem na mateřské dovolené a při čtení novinek na internetu na mě vyskočila reklama Kurzy Atac. Když tomu bylo již po...
Mgr. Pavla Stýskalová DiS.
Jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit Vašeho kurzu. Cením si Vašich znalostí, důvtipu a toho, jak na sobě neustále pracujete a překonáváte "zarytá dogmata". Díky Vašemu kurzu jsem získala...
1. Sérii MP3 nahrávek z celodenního školení a skripta.
2. Přehled o příčinách vzniku nádorů a možných přístupů v oblasti stravování.
3. Knihu Martina Jelínka „Výživa při zhoubných onemocněních“.
4. Pohled psychosomatiky na problematiku nádorů.
5. Tipy, jaké postupy volit v situacích vzniku zhoubných onemocnění.
Nestíháte tento termín? Pošleme Vám upozornění na nový.
Chci upozornitPřihláška do kurzu