Gabriela Maršálková
Na nádorová onemocnění umírá každoročně přes 30 % populace. Globální prognózy odhadují, že do roku 2030 se toto číslo může vyšplhat až k padesáti procentům. Vznik zhoubných onemocnění je v dnešní době velmi dobře prozkoumán – víme, které faktory a za jakých podmínek způsobují zhoubné mutace buněk. Víme dokonce, do jaké míry je za toto všechno odpovědný i způsob našeho stravování. To, co už ale respektujeme podstatně méně, jsou dobře dostupné možnosti, jak a co ve stravě změnit.
Na celodenním školení se přesně toto naučíte.
Po uhrazení kurzovného Vám zašleme unikátní heslo pro vstup do studentské sekce (přihlašovací formulář je umístěn na webu vpravo nahoře). Zde budete mít k dispozici veškeré studijní materiály: sérii výukových MP3 nahrávek a skripta ve formátu PDF ke stažení. Ke kurzu se můžete kdykoliv vrátit.
UPOZORNĚNÍ: Knihu „Výživa při zhoubných onemocněních“ obdržíte v rámci kurzu zdarma, neobjednávejte ji samostatně.

Typ kurzu:
On-line kurz
Lektor:
Trvání:
5 hodin
Termín:
Našimi kurzy prošla řada studentů z celého světa. Přečtěte si ohlasy některých z nich.
Gabriela Maršálková
V mládí jsem stravu nikdy neřešila, ale jako matku mne začalo zajímalo, jak se správně stravovat a co dávat dětem, aby měli vše, co potřebují - obzvláště v dnešním světě...
Ing. Markéta Petrová
Kurz „Poradce pro výživu a suplementaci“ je báječný komplexní a ucelený návod, který mi pomohl lépe se zorientovat v oblasti výživy člověka, jeho zdraví i problematiky suplementace. Z časových důvodů...
Janik Andrzej
Kurz poradce pro výživu a suplementaci byl jednoznačně obohacením mé osobnosti a práce. Díky kurzu jsem si uvědomil, co dělat a co nedělat, na co se zaměřit a co vypustit....
Radka Hazuchová
Profesně se výživě věnuji více jak dvacet let. Jsem výživový poradce a kuchařka přirozené stravy. Osobně nepropaguji žádný výživový směr, vždy by mělo jít o životní rovnováhu každého jedince ve...
1. Sérii MP3 nahrávek z celodenního školení a skripta.
2. Přehled o příčinách vzniku nádorů a možných přístupů v oblasti stravování.
3. Knihu Martina Jelínka „Výživa při zhoubných onemocněních“.
4. Pohled psychosomatiky na problematiku nádorů.
5. Tipy, jaké postupy volit v situacích vzniku zhoubných onemocnění.
Nestíháte aktuální termín? Pošleme Vám upozornění na nový.
Chci upozornitPřihláška do kurzu