Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Tuňákový tatarák s kaviárem

Tuňákový tatarák s kaviárem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava dresinku: Bílý jogurt smícháme s červenou paprikou a solí.
2
Příprava tatarského bifteku: Čerstvého tuňáka spolu s okurkou nakrájíme na kostičky.
3
Přidáme červený kaviár.
4
Vše promícháme s částí dresinku.
5
Tatarský biftek na talíři dozdobíme zeleným kaviárem, zbytkem dresinku a zakápneme rybí omáčkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

289
kcal

1211
kJ

Makroživiny

01326405366 55.19 g6.83 g4.2 g1.75 g B S T Vl
Bílkoviny:55.19 g
Sacharidy:6.83 g
Tuky:4.2 g
Vláknina:1.75 g

Glykémie

index
15
kcal

nálož
1.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.97
kcal

cholesterol
204
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (55.19 g) Sacharidy (6.83 g) Tuky (4.2 g) Vláknina (1.75 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (76.8 %) Sacharidy (9.5 %) Tuky (12.6 %) Vláknina (1.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.