Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Těstovinový salát s tuňákem a olivami

Těstovinový salát s tuňákem a olivami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Penne uvaříme v mírně osolené vodě.
2
Scedíme je.
3
Tuňáka smícháme s nakrájenými olivami.
4
Přidáme k těstovinám.
5
Opepříme a promícháme.
6
Podáváme ozdobené bazalkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

499
kcal

2089
kJ

Makroživiny

01837557492 17.41 g76.75 g12.78 g3.85 g B S T Vl
Bílkoviny:17.41 g
Sacharidy:76.75 g
Tuky:12.78 g
Vláknina:3.85 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
28.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.8
kcal

cholesterol
25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (17.41 g) Sacharidy (76.75 g) Tuky (12.78 g) Vláknina (3.85 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (14.1 %) Sacharidy (62.1 %) Tuky (22.3 %) Vláknina (1.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.