Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Šťáva z řapíkatého celeru

Šťáva z řapíkatého celeru

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Nať řapíkatého celeru omyjeme a nakrájíme na kousky.
2
Odšťavníme v odšťavňovači.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

18
kcal

75
kJ

Makroživiny

00.61.21.82.43 1 g2.6 g0.3 g0.4 g B S T Vl
Bílkoviny:1 g
Sacharidy:2.6 g
Tuky:0.3 g
Vláknina:0.4 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
1.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (1 g) Sacharidy (2.6 g) Tuky (0.3 g) Vláknina (0.4 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (22.5 %) Sacharidy (58.6 %) Tuky (14.6 %) Vláknina (4.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.