Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Sépiové těstoviny s mořskými plody

Sépiové těstoviny s mořskými plody

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A14 - Měkkýši

Postup přípravy:

1
Příprava těstovin: V hrnci s osolenou vodu uvaříme těstoviny tzv. na skus (al dente).
2
Příprava mořských plodů: Na pánvi s olivovým olejem orestujeme nakrájený česnek.
3
Přidáme nakrájenou sépii, slávky, sušená rajčata, sůl a pepř, vše zalijeme vývarem a podusíme.
4
Pokrm dozdobíme čerstvou bazalkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

548
kcal

2291
kJ

Makroživiny

01939587897 23.87 g81.19 g13.24 g4.08 g B S T Vl
Bílkoviny:23.87 g
Sacharidy:81.19 g
Tuky:13.24 g
Vláknina:4.08 g

Glykémie

index
23
kcal

nálož
18.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.6
kcal

cholesterol
160
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (23.87 g) Sacharidy (81.19 g) Tuky (13.24 g) Vláknina (4.08 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.6 %) Sacharidy (59.9 %) Tuky (21 %) Vláknina (1.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.