Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Rýžový chlebíček se sýrem a pažitkou

Rýžový chlebíček se sýrem a pažitkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Chlebík namažeme sýrem.
2
Ozdobíme nakrájenou pažitkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

146
kcal

611
kJ

Makroživiny

048121620 3 g16.71 g7.31 g0.65 g B S T Vl
Bílkoviny:3 g
Sacharidy:16.71 g
Tuky:7.31 g
Vláknina:0.65 g

Glykémie

index
50
kcal

nálož
8.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.07
kcal

cholesterol
23.33
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3 g) Sacharidy (16.71 g) Tuky (7.31 g) Vláknina (0.65 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.4 %) Sacharidy (46.7 %) Tuky (44 %) Vláknina (0.89999999999999 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.