Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Restované řasy s čerstvou kedlubnou

Restované řasy s čerstvou kedlubnou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Řasu namočíme do vody na 15 - 20 minut.
2
Scedíme a vodu z řasy ještě ručně vymačkáme.
3
Na pánvi rozpálíme olej.
4
Řasy osolíme, dochutíme chilli kořením a krátce je orestujeme (do ztmavnutí).
5
Podáváme s nakrájenými kousky kedlubny.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

142
kcal

593
kJ

Makroživiny

02.44.87.29.612 3.49 g7.99 g9.67 g4.36 g B S T Vl
Bílkoviny:3.49 g
Sacharidy:7.99 g
Tuky:9.67 g
Vláknina:4.36 g

Glykémie

index
31
kcal

nálož
2.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.53
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3.49 g) Sacharidy (7.99 g) Tuky (9.67 g) Vláknina (4.36 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.2 %) Sacharidy (23.2 %) Tuky (60.6 %) Vláknina (6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.