Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Rejuvelac

Rejuvelac

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Naklíčené obilí zalijeme zhruba čtyřnásobkem převařené studené vody.
2
Vložíme do vyvařené nádoby a zajistíme minimální přístup vzduchu.
3
Necháme 2-3 dny kvasit při pokojové teplotě.
4
Poté tekutinu scedíme přes sítko.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

37
kcal

155
kJ

Makroživiny

01.63.24.86.48 1.62 g6.25 g0.25 g1.62 g B S T Vl
Bílkoviny:1.62 g
Sacharidy:6.25 g
Tuky:0.25 g
Vláknina:1.62 g

Glykémie

index
35
kcal

nálož
2.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (1.62 g) Sacharidy (6.25 g) Tuky (0.25 g) Vláknina (1.62 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.7 %) Sacharidy (68 %) Tuky (5.9 %) Vláknina (8.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.