Kurzy ATAC

Pstruh s hráškovou rýží

Pstruh s hráškovou rýží

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Příprava rýže: Rýži propláchneme pod tekoucí vodou.
2
Vložíme do vroucí vody s bujonem.
3
Vaříme doměkka.
4
Připrava zeleniny: Hrášek a chřest vaříme v osolené vodě 8minut.
5
Příprava ryby: Pstruha osolíme.
6
Na pánvi s olejem krátce orestujeme.
7
Podáváme zdobené koprem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

588
kcal

2459
kJ

Makroživiny

01530456075 29.75 g62.62 g22.97 g5.73 g B S T Vl
Bílkoviny:29.75 g
Sacharidy:62.62 g
Tuky:22.97 g
Vláknina:5.73 g

Glykémie

index
22
kcal

nálož
13.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.16
kcal

cholesterol
84
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.75 g) Sacharidy (62.62 g) Tuky (22.97 g) Vláknina (5.73 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.6 %) Sacharidy (43.3 %) Tuky (34.2 %) Vláknina (1.9 %)