Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pstruh s hráškovou rýží

Pstruh s hráškovou rýží

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby

Postup přípravy:

1
Příprava rýže: Rýži propláchneme pod tekoucí vodou.
2
Vložíme do vroucí vody s bujonem.
3
Vaříme doměkka.
4
Připrava zeleniny: Hrášek a chřest vaříme v osolené vodě 8minut.
5
Příprava ryby: Pstruha osolíme.
6
Na pánvi s olejem krátce orestujeme.
7
Podáváme zdobené koprem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

588
kcal

2459
kJ

Makroživiny

01530456075 29.75 g62.62 g22.97 g5.73 g B S T Vl
Bílkoviny:29.75 g
Sacharidy:62.62 g
Tuky:22.97 g
Vláknina:5.73 g

Glykémie

index
22
kcal

nálož
13.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.16
kcal

cholesterol
84
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.75 g) Sacharidy (62.62 g) Tuky (22.97 g) Vláknina (5.73 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.6 %) Sacharidy (43.3 %) Tuky (34.2 %) Vláknina (1.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.