Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pohankové mléko

Pohankové mléko

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Pohanku namočíme na 5-6 hodin do studené vody.
2
Poté ji zcedíme a důkladně propláchneme pod tekoucí vodou.
3
Pohanku vložíme do čerstvé vody a důkladně rozmixujeme.
4
Směs nakonec přecedíme přes plátno.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

79
kcal

329
kJ

Makroživiny

047111418 2.5 g15 g0.42 g2.4 g B S T Vl
Bílkoviny:2.5 g
Sacharidy:15 g
Tuky:0.42 g
Vláknina:2.4 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.5 g) Sacharidy (15 g) Tuky (0.42 g) Vláknina (2.4 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (12.8 %) Sacharidy (76.7 %) Tuky (4.6 %) Vláknina (5.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.