Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Penne s tuňákem

Penne s tuňákem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava těstovin: Penne uvaříme v mírně osolené vodě doměkka.
2
Scedíme a promícháme s olejem.
3
Vrátíme zpět do hrnce.
4
Příprava tuňáka: Tuňáka vložíme na středně rozpálenou pánev s olejem.
5
Lehce promícháme.
6
Osolíme a přidáme oregáno.
7
Přidáme uvařené těstoviny a promícháme.
8
Podáváme ozdobené bazalkou a posypané sýrem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

583
kcal

2438
kJ

Makroživiny

01429435872 22.4 g59.69 g27.67 g2.7 g B S T Vl
Bílkoviny:22.4 g
Sacharidy:59.69 g
Tuky:27.67 g
Vláknina:2.7 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
22.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.78
kcal

cholesterol
70
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (22.4 g) Sacharidy (59.69 g) Tuky (27.67 g) Vláknina (2.7 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.7 %) Sacharidy (41.8 %) Tuky (41.7 %) Vláknina (0.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.