Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Nigiri sushi

Nigiri sushi

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Rýži důkladně propereme pod tekoucí vodou a dáme vařit. Rýže je hotová v okamžiku, kdy se odpaří všechna voda, která by měla být v poměru 1 díl rýže ku 1,5 dílu vody.
2
Hotovou rýži odkryjeme a necháme vychladnout.
3
Ocet smícháme s vodou, namáčíme si v něm ruce a tvarujeme z vlažné rýže válečky.
4
Ty pak potřeme wasabi pastou a obalíme v plátku syrového lososa.
5
Podáváme se sójovou omáčkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

440
kcal

1841
kJ

Makroživiny

01733506683 22.83 g69.52 g7.35 g2.25 g B S T Vl
Bílkoviny:22.83 g
Sacharidy:69.52 g
Tuky:7.35 g
Vláknina:2.25 g

Glykémie

index
43
kcal

nálož
29.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.93
kcal

cholesterol
44
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (22.83 g) Sacharidy (69.52 g) Tuky (7.35 g) Vláknina (2.25 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.9 %) Sacharidy (63.6 %) Tuky (14.5 %) Vláknina (0.99999999999999 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.