Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mandlové kakao

Mandlové kakao

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Neloupané mandle přelijeme v misce vařící vodou a namáčíme 10 minut.
2
Vodu slijeme a mandle oloupeme.
3
V menším množství vody důkladně rozmixujeme.
4
Přidáme 500 ml studené filtrované vody.
5
Zamícháme a necháme cca 2–3 hodiny odstát při pokojové teplotě.
6
Poté v mixéru rozmixujeme do konzistence bílého mléka.
7
Přefiltrujeme skrze jemnou látku nebo sítko.
8
Vyrobené mléko rozmixujeme společně s kakaem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

153
kcal

638
kJ

Makroživiny

03681114 5 g5.5 g11.5 g3.5 g B S T Vl
Bílkoviny:5 g
Sacharidy:5.5 g
Tuky:11.5 g
Vláknina:3.5 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
1.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (5 g) Sacharidy (5.5 g) Tuky (11.5 g) Vláknina (3.5 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.5 %) Sacharidy (14.9 %) Tuky (67 %) Vláknina (4.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.