Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Klíčená cizrna

Klíčená cizrna

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Cizrnu namočíme na 10 až 12 hodin do vody.
2
Poté ji scedíme a nasypeme do klíčící misky.
3
Cizrnu necháme klíčit zhruba dva dny.
4
V průběhu klíčení římský hrách promýváme jako prevenci před hnilobou a množením plísní.
5
Před konzumací opět důkladně propláchneme pod tekoucí vodou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

157
kcal

657
kJ

Makroživiny

048121620 10 g14 g3 g17 g B S T Vl
Bílkoviny:10 g
Sacharidy:14 g
Tuky:3 g
Vláknina:17 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
3.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10 g) Sacharidy (14 g) Tuky (3 g) Vláknina (17 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (25.9 %) Sacharidy (36.3 %) Tuky (16.7 %) Vláknina (21.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.