Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kešu mléko

Kešu mléko

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Kešu oříšky namočíme na 10-12 hodin do studené vody.
2
Poté vodu slijeme, přidáme čerstvou a důkladně rozmixujeme.
3
Na závěr tekutinu přepasírujeme přes plátno.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

118
kcal

494
kJ

Makroživiny

02.24.46.68.811 3.4 g5.2 g9.2 g0.4 g B S T Vl
Bílkoviny:3.4 g
Sacharidy:5.2 g
Tuky:9.2 g
Vláknina:0.4 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
1.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3.4 g) Sacharidy (5.2 g) Tuky (9.2 g) Vláknina (0.4 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.9 %) Sacharidy (18.2 %) Tuky (69.3 %) Vláknina (0.59999999999999 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.