Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jehněčí polévka s celerem

Jehněčí polévka s celerem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A9 - Celer, A7 - Mléko, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Celer nastrouháme na nudličky.
2
Jehněčí nakrájíme na kousky.
3
V hrnci s máslem orestujeme maso.
4
Poté osolíme, opepříme a přidáme sójovu omáčku.
5
Zalijeme vodou a vaříme přibližně 60 minut.
6
Ke konci vaření přidáme celer.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Tento recept (a mnoho dalších) si můžete interaktivně vyzkoušet a vyhodnotit ve výukové aplikaci ZOF, která je součástí našich on-line kurzů. Více o aplikaci ZOF.

Nutriční vyhodnocení

Energie

176
kcal

738
kJ

Makroživiny

037101417 10.61 g1.04 g14.22 g0.9 g B S T Vl
Bílkoviny:10.61 g
Sacharidy:1.04 g
Tuky:14.22 g
Vláknina:0.9 g

Glykémie

index
14
kcal

nálož
0.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.84
kcal

cholesterol
63.25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.61 g) Sacharidy (1.04 g) Tuky (14.22 g) Vláknina (0.9 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.8 %) Sacharidy (2.4 %) Tuky (71.7 %) Vláknina (1.1 %)