Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jehněčí polévka s celerem

Jehněčí polévka s celerem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A9 - Celer, A7 - Mléko, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Celer nastrouháme na nudličky.
2
Jehněčí nakrájíme na kousky.
3
V hrnci s máslem orestujeme maso.
4
Poté osolíme, opepříme a přidáme sójovu omáčku.
5
Zalijeme vodou a vaříme přibližně 60 minut.
6
Ke konci vaření přidáme celer.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

176
kcal

738
kJ

Makroživiny

037101417 10.61 g1.04 g14.22 g0.9 g B S T Vl
Bílkoviny:10.61 g
Sacharidy:1.04 g
Tuky:14.22 g
Vláknina:0.9 g

Glykémie

index
14
kcal

nálož
0.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.84
kcal

cholesterol
63.25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.61 g) Sacharidy (1.04 g) Tuky (14.22 g) Vláknina (0.9 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (24.8 %) Sacharidy (2.4 %) Tuky (71.7 %) Vláknina (1.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.