Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Humr na kopru

Humr na kopru

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši

Postup přípravy:

1
Celého živého humra vložíme hlavou dolů do osolené vroucí vody s koprovými semínky a vaříme 2-3 minuty.
2
Pak teplotu snížíme a necháme lehce vařit ještě 5 minut, poté zchladíme studenou vodou.
3
Uvařeného humra velkým nožem podélně rozřízneme a vyjmeme vnitřnosti a z ocásku střívko.
4
Humra podáváme na čerstvém kopru ozdobeného a ochuceného citrónem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

133
kcal

558
kJ

Makroživiny

0510162126 21.62 g6.16 g2.04 g1.98 g B S T Vl
Bílkoviny:21.62 g
Sacharidy:6.16 g
Tuky:2.04 g
Vláknina:1.98 g

Glykémie

index
11
kcal

nálož
0.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
5.2
kcal

cholesterol
200
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (21.62 g) Sacharidy (6.16 g) Tuky (2.04 g) Vláknina (1.98 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (65.3 %) Sacharidy (18.6 %) Tuky (13.3 %) Vláknina (2.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.