Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hranolky s kečupem a kuřecím masem

Hranolky s kečupem a kuřecím masem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Plech vyložíme pečícím papírem a rozprostřeme na něj požadované množství hranolek.
2
Rozehřejeme troubu a vložíme do ní hranolky.
3
Po deseti minutách plech vyndáme, hranolky zakápneme olejem (asi 1 lžíce) a promícháme.
4
Hranolky pečeme ještě cca 10 - 15 minut, až jsou zlatavé a křupavé.
5
Mezitím si kuřecí maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a osmažíme na pánvi s menším množstvím oleje.
6
Hranolky podáváme s kuřecím masem a kečupem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

753
kcal

3150
kJ

Makroživiny

021436486107 29.71 g89.28 g29.57 g5.41 g B S T Vl
Bílkoviny:29.71 g
Sacharidy:89.28 g
Tuky:29.57 g
Vláknina:5.41 g

Glykémie

index
43
kcal

nálož
38.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
3.11
kcal

cholesterol
55
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (29.71 g) Sacharidy (89.28 g) Tuky (29.57 g) Vláknina (5.41 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (16 %) Sacharidy (48.2 %) Tuky (34.4 %) Vláknina (1.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.