Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Houska s jahodovou marmeládou

Houska s jahodovou marmeládou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Čerstvou housku rozkrojíme.
2
Obě půlky namažeme máslem a marmeládou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

240
kcal

1004
kJ

Makroživiny

0713202633 2.83 g27.12 g13.09 g1.15 g B S T Vl
Bílkoviny:2.83 g
Sacharidy:27.12 g
Tuky:13.09 g
Vláknina:1.15 g

Glykémie

index
53
kcal

nálož
14.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.45
kcal

cholesterol
38.25
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.83 g) Sacharidy (27.12 g) Tuky (13.09 g) Vláknina (1.15 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (4.8 %) Sacharidy (46.2 %) Tuky (48 %) Vláknina (1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.