Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Houska s cottage sýrem a rajčaty

Houska s cottage sýrem a rajčaty

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Housku rozkrojíme na dvě půlky.
2
Obě půlky pokryjeme cottage sýrem a dozdobíme rajčátky s pažitkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

128
kcal

535
kJ

Makroživiny

048131721 6.38 g17.7 g2.94 g2.55 g B S T Vl
Bílkoviny:6.38 g
Sacharidy:17.7 g
Tuky:2.94 g
Vláknina:2.55 g

Glykémie

index
44
kcal

nálož
7.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.48
kcal

cholesterol
22
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.38 g) Sacharidy (17.7 g) Tuky (2.94 g) Vláknina (2.55 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (20.2 %) Sacharidy (56 %) Tuky (20 %) Vláknina (3.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.