Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Espresso bez nervů

Espresso bez nervů

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Klasickým způsobem připravíme espresso.
2
Do kávy přidáme špetku karmadomu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

2
kcal

9
kJ

Makroživiny

00.20.40.60.81 0.12 g0.18 g0.1 g0.08 g B S T Vl
Bílkoviny:0.12 g
Sacharidy:0.18 g
Tuky:0.1 g
Vláknina:0.08 g

Glykémie

index
10
kcal

nálož
0.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (0.12 g) Sacharidy (0.18 g) Tuky (0.1 g) Vláknina (0.08 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.1 %) Sacharidy (33.1 %) Tuky (38.4 %) Vláknina (7.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.