Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Cappucino

Cappucino

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Do nahřátého šálku vlijeme horké espresso.
2
Opatrně do kávy přimícháme našlehané mléko.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

14
kcal

59
kJ

Makroživiny

00.40.81.21.62 1.01 g1.29 g0.54 g0 g B S T Vl
Bílkoviny:1.01 g
Sacharidy:1.29 g
Tuky:0.54 g
Vláknina:0 g

Glykémie

index
12
kcal

nálož
0.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.03
kcal

cholesterol
1.5
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (1.01 g) Sacharidy (1.29 g) Tuky (0.54 g) Vláknina (0 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (29.3 %) Sacharidy (37.4 %) Tuky (33.4 %) Vláknina (-0.099999999999994 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.