Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Broskev v čokoládě

Broskev v čokoládě

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Čerstvé zralé broskve rozkrojíme.
2
Polijeme rozpuštěnou horkou hořkou čokoládou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

210
kcal

878
kJ

Makroživiny

0714212835 3.8 g29 g8 g3.3 g B S T Vl
Bílkoviny:3.8 g
Sacharidy:29 g
Tuky:8 g
Vláknina:3.3 g

Glykémie

index
38
kcal

nálož
11.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0.9
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3.8 g) Sacharidy (29 g) Tuky (8 g) Vláknina (3.3 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (7.4 %) Sacharidy (56.2 %) Tuky (33.4 %) Vláknina (3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.