Vybrané dotazy z on-line poradny, která je nedílnou součástí námi pořádaných kurzů.
Čekankový sirup je nutričně i zdravotně velmi zajímavou alternativou cukru. Hlavní výhodou je vysoký podíl rozpustné vlákniny inulínu, vysoká sladivost a nízká hodnoty GI. Má tak vliv na krevní glykémii a výživu probiotických kultur ve střevním traktu, čímž v oblasti sladidel docela vyčnívá.
Na dotazy odpovídá
Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzů
Výživový poradce, autor sedmi úspěšných knih. Zakladatel vzdělávací společnosti ATAC pořádající kurzy, které spojují moudra východních filozofií s poznatky moderní vědy. Jeho cílem je předávat celostní poznání v oblasti výživy a zdraví všem skupinám populace. Vede kurzy výživového poradenství on-line, podílel se na pořadu České televize Pod pokličkou, je autorem výukového systému ZOF.