Vybrané dotazy z on-line poradny, která je nedílnou součástí námi pořádaných kurzů.
Oxid siřičitý je běžně používaný konzervant, funguje současně i jako antioxidant. Takto konzervované goji s největší pravděpodobností bude obsahovat vysoký podíl antioxidantů, především vitamínu C, který je působením E220 chráněn před oxidací. Pokud sníte jedno balení produktu, nic dramatického se vám nestane. Situaci vnímejte především jako cennou zkušenost do budoucna ve smyslu snahy důkladně číst etikety na potravinách, kde cílem je nejen vlastní edukace, ale samozřejmě i výběr kvalitního výrobku.
Na dotazy odpovídá
Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzů
Výživový poradce, autor sedmi úspěšných knih. Zakladatel vzdělávací společnosti ATAC pořádající kurzy, které spojují moudra východních filozofií s poznatky moderní vědy. Jeho cílem je předávat celostní poznání v oblasti výživy a zdraví všem skupinám populace. Vede kurzy výživového poradenství on-line, podílel se na pořadu České televize Pod pokličkou, je autorem výukového systému ZOF.