Vybrané dotazy z on-line poradny, která je nedílnou součástí námi pořádaných kurzů.
V tomto výrobku je použitý extrakt z kvasnic, což je přírodní surovina. Kvasnice obecně obsahují menší podíl kyseliny glutamové, extrakty samozřejmě mnohem vyšší. Kvasničné extrakty se používají jako přírodní ochucovadlo a zvýrazňovač chuti právě z důvodu vyšší koncentrce kyseliny glutamové, ale nejedná se o syntetickou kyselinu glutamovou/glutaman.
Na dotazy odpovídá
Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzů
Výživový poradce, autor sedmi úspěšných knih. Zakladatel vzdělávací společnosti ATAC pořádající kurzy, které spojují moudra východních filozofií s poznatky moderní vědy. Jeho cílem je předávat celostní poznání v oblasti výživy a zdraví všem skupinám populace. Vede kurzy výživového poradenství on-line, podílel se na pořadu České televize Pod pokličkou, je autorem výukového systému ZOF.