Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC

Poradna

Vybrané dotazy z on-line poradny, která je nedílnou součástí námi pořádaných kurzů.

Extra panenský olivový olej je vhodný i pro vaření? Je vhodný i k pečení například do chlebového těsta?

U oleje záleží na tom, zda je filtrovaný, protože obsah nerozpustných částic výrazně snižuje jeho kouřový bod. Filtrované oleje se běžně používají pro tepelné úpravy, teplota jejich přepálení se pohybuje v rozmezí 180 - 210 stupňů Celsia.

Témata:  Olivový olej   Olivový olej 

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Jak naše kurzy hodnotí
absolventi.

Na dotazy odpovídá

Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzů

Výživový poradce, autor sedmi úspěšných knih. Zakladatel vzdělávací společnosti ATAC pořádající kurzy, které spojují moudra východních filozofií s poznatky moderní vědy. Jeho cílem je předávat celostní poznání v oblasti výživy a zdraví všem skupinám populace. Vede kurzy výživového poradenství on-line, podílel se na pořadu České televize Pod pokličkou, je autorem výukového systému ZOF.

Více o Martinu Jelínkovi