Kurzy ATAC

Poradna

Vybrané dotazy z on-line poradny, která je nedílnou součástí námi pořádaných kurzů.

Dobrý den,
za fermentovaný výrobek se považuje i domácí fermentovaná ovesná kaše?

Děkuji

Samozřejmě :-) Vše, co projde procesem kvašení, považujte za fermentovaný produkt. Na obecné (klasifikační) úrovni tady nejsou rozdíly, v oblasti kvality se pak liší až na základě toho, čím je potravina fermentována (typickým příkladem je rozdíl mezi kvasnicovým a kváskovým pečivem, kde kvasnicové je fermentováno monokulturou, kdežto kváskové poměrně širokým spektrem různých mikroorganismů).

Témata:  Fermentace 

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Jak naše kurzy hodnotí
absolventi.

Na dotazy odpovídá

Mgr. Martin Jelínek
lektor kurzů

Více o Martinu Jelínkovi