Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Šťáva z červeného pomeranče

Šťáva z červeného pomeranče

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Červený pomeranč oloupeme.
2
Odšťavníme v odšťavňovači.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

41
kcal

171
kJ

Makroživiny

02.24.46.68.811 0.5 g9 g0.2 g0.5 g B S T Vl
Bílkoviny:0.5 g
Sacharidy:9 g
Tuky:0.2 g
Vláknina:0.5 g

Glykémie

index
55
kcal

nálož
5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (0.5 g) Sacharidy (9 g) Tuky (0.2 g) Vláknina (0.5 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (4.9 %) Sacharidy (88.5 %) Tuky (4.2 %) Vláknina (2.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.