Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Šťáva z červené kedlubny

Šťáva z červené kedlubny

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Kedlubnu očistíme a nakrájíme na kousky.
2
Odšťavníme v odšťavňovači.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

46
kcal

194
kJ

Makroživiny

01.63.24.86.48 4 g7 g0.2 g0.3 g B S T Vl
Bílkoviny:4 g
Sacharidy:7 g
Tuky:0.2 g
Vláknina:0.3 g

Glykémie

index
45
kcal

nálož
3.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.2
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (4 g) Sacharidy (7 g) Tuky (0.2 g) Vláknina (0.3 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (34.6 %) Sacharidy (60.5 %) Tuky (3.7 %) Vláknina (1.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.