Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Lapacho

Lapacho

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Lapacho zalijeme horkou vodou.
2
Necháme 5-10 minut louhovat.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

4
kcal

18
kJ

Makroživiny

00.40.81.21.62 0.02 g0.18 g0 g1.8 g B S T Vl
Bílkoviny:0.02 g
Sacharidy:0.18 g
Tuky:0 g
Vláknina:1.8 g

Glykémie

index
0
kcal

nálož
0
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (0.02 g) Sacharidy (0.18 g) Tuky (0 g) Vláknina (1.8 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (1.7 %) Sacharidy (17 %) Tuky (0 %) Vláknina (81.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.