Kurzy ATAC

Šťáva z nati cibulky jarní

Kategorie: Tekutiny / Lisované šťávy

Šťáva z nati cibulky jarní

Nutriční hodnoty (100 ml):

Energie kcal

127 kcal

Energie kJ

530 kJ

Bílkoviny

4 g

Sacharidy

24 g

Tuky

0.6 g

Vláknina

2 g

Hmotnostní poměry makroživin

Bílkoviny (4 g) Sacharidy (24 g) Tuky (0.6 g) Vláknina (2 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.2 %) Sacharidy (79.3 %) Tuky (4.3 %) Vláknina (3.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.